Sverigedemokraternas Petter Nilsson vet inte att det är skillnad mellan invandring och flyktingmottagande

Sverigedemokraternas ledare i länet vet inte vad han pratar om. Han pratar om massinvadring som stöttats av vänstern. Vad jag förstår och läser så skiljer inte Petter Nilsson på invandring och flyktingar men det kanske inte är så konstigt. En ren och skär lögn är det för det första att det varit någon massinvandrig. Den invandring som skett är hans högervänner som skapat invandring i form av ökat arbetskraftsinvandring tillsammans med miljöpartiet under alliansregering.

Det ställde i alla fall inte Socialdemokraterna upp på. Det var också under högerregeringen som alliansens företrädare sade öppna era hjärtan och det gällde inte invandringen utan den ström av flyktingar som kommer från olika typer där högerdiktatorer styr. Petter Nilsson Sverigedemokraternas ledare i Västerbotten talar aldrig om att han inte tror på att alla människor är lika mycket värda oavsett vilken religion man har, eller vilken hudfärg man har, vilket kön man har eller vilken sexuell läggning man har. Jag tycker aldrig jag sett Petter Nilsson talat om vart Sverigedemokraterna har sina rötter. Vi som varit med har sett och hört det många gånger och nu tror man att man blivit tvättade rent av Ulf Kristersson och Ebba Busch men vi glömmer aldrig de som varit ute på gatorna med järnrör

3 kommentarer

  1. Nils Andersson

    Man får inte ställa för höga krav på SD:s företrädare.
    Dom lever I en annan tidsålder. Dom andra partierna. Borde tacka Åkesson. För att han. Tar emot. Dom som inte platsar hos Dom.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Ja visst men flyktingar är inte massinvandring. Det var alliansen med hjälp av Miljöpartiet som öppnade arbetskraftsinvandringen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.