Nu börjar allvaret på riktigt för Björklöven och andra lag som drömmer om SHL

Nu börjar allvaret för lagen i allsvenska i Ishockey. När det gäller nedflyttning så återstår det en match och i toppen är man inne i kvartsfinaler och Björklöven valde Mora som motståndare. Jag tror egentligen inte det har så stor betydelse vilka man valde för ska man upp i SHL måste man vinna 3 av 5 i kvartsfinalerna och 4 av 7 i semifinaler och final. Jag är glad över att Plant vill spela kvar och det ser ut som om även Brown gillar Umeå.

Någon laguppställning har jag inte sett men tippar att Rahimi spelar vilken är en stor fördel. De förändringar man gjort i laguppställningen sista matcherna och också fungerat bra. Däremot tycker jag och tror att Ottosson gjort sig bättre på kanten och med snabba uppspel gör han mål.

Jag ska inte tippa något resultat men konstaterar att Mora tycker att Löven passar dem bra och det tror även jag. Jag tycker också att det hade varit bra om alla ställt upp som Spelarna önskat och att de 8 platserna fått gå till klacken som stöttar och stöttat Löven ALLTID. Nu blev det inte så. Vad som jag oroas över är domarna för de som dömmer i Allsvenskan är alldeles för dåliga. Inte minst dessa missar med tacklingar mot huvudet och att man åker på målvakterna. Det tillhör inte ishockeyn och straffen för huvudtacklingar är för låga och många har inte ens givit matchstraff utan anmälts senare. De dömer inte heller utan utan det är ett djävla ringade på målen. Videodomarna dömer ju inte utan det är domarna de två som har ansvaret.

Hoppas på Björklöven seger men jag törs ändå inte spela på dem och orsaken är som ni förstår att laget varit så mycket upp och ner den här säsongen där inte fjolårets försvarsspel men snabba spelvändningar funkat. Fagervall hade fått in bättre pli på försvarsspelet vilket var och är viktigt även för målvakten. Tänk om inte den här djävla pandemin utbrutit då hade vi nog redan i våras gått upp i SHL och om man hade misslyckats så har vi i kväll suttit i en A3 arena som varit smockfull och hejat på Löven. Publiken har i alla tider varit ett starkt stöd för laget men inte så bra för motståndarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.