Mycket märkligt att inte makten och personerna i media granskas

Inte undra på att det Tv och inte minst många av sk toppreportrana i SVT och TV speglar nyheterna som de gör. De alla flesta har mycket höga löner och har dessutom stora förmögenheter i de bolag de äger. Jag antar då att de får betalt via sina bolag eller kanske båda. Jag tycker det systemet är att gå runt de lagar som finns och förvånas över att det verkar som även SvT jobbar efter. De flesta bor dessutom i Stor Stockholm och de vet nog inte mycket om hur läget är ute i landet.

Det här om löner och andra förmåner och hur det ser ut kommer sällan ut i media och orsaken är mycket enkel. Media granskar aldrig varandra vilket är märkligt. De om något inte minst de som granskar politiken och politiker är ju i högsta grad en del av det offentliga delen av samhället. Jag är helt säker på att det finns mycket runt dessa personer som folk skulle tycka var ett stort allmänt intresse, inte minst hur de har inkomster kanske både till sig själva och i delägda bolag. Det som står i taxeringskalendrar är ju bara det man tar ut i lön.

Mediapersoner har stor påverkan på mycket och styr en hel del av opinionen och de som alla makthavare borde utsättas av granskning som alla andra makthavare. Varför granskar man inte mediafolk?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.