Vilket helsikes land Ryssland är numera

Ryssland är ett djävla land. Något annat kan man inte säga när man ser hur man behandlat oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj. Inte nog med att man försökte ta död på honom genom att förgifta honom. Han klarade av detta mest troligt genom att han fick åka till Tyskland och träffa läkare som inte hade till uppgift att döda honom. Han var tidigare dömd till en villkorlig dom och när han kom tillbaka fängslades han direkt för att han inte hade kunnat anmäla sig eftersom han var utomlands för att få vård. Nu skickades han till ett fängelse som säkert är mycket brutalare än vad vi har i Sverige. Nu har han inlett en hungerstrejk för att han inte fått någon vård och tillsist flyttades han till en sjukavdelning eftersom han haft hosta och feber. Där han sitter har även 3 av 15 fångar även TBC (tuberkelos). Vi kommer säkert att få se att de på ena eller andra sätter kommer att ta död på honom.

Tyvärr är det nog meningslöst om världen protesterar. Dessutom är med all säkerhet diktatorn Putin involverad i att få bort Aleksej Navalnyj. Som gammal KGB är jag helt säker på att det är inte första gången han är med på att döda folk. Det har han säkert lärt sig under kommunisttiden för kommunister och diktatorer av olika rang är inte mord på motståndare sällsynta. Det är inte heller att förundras över att Putin och Donald Trump fann varandra för de har säkert samma avvoga inställning till demokratin och visst hjälpte Putin till för att Trump skulle bli president. Trump har väl byggt och äger/ägt hotell i Ryssland. Putin och Ryssland är ingenting att lita på eftersom där finns ingen demokrati och Putin går i Stalins fotspår när det gäller att göra sig av med oliktänkande

3 kommentarer

 1. sven

  investerarna och Donald Trumps företag ha skrivit på en avsiktsförklaring för bygget i Moskva. De saknade dock mark och de rätta tillstånden för att för att påbörja arbetet och i januari 2016 lades projektet ner

 2. Albert

  Jag tycker att man ska skilja på ”land” och dess styre. När du skriver som du gör dömer du med dina ord ut hela Ryssland. Jag tror kanske inte att det var tanken med dina ord men det är inte riktigt alltid det som räknas i politik.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Men hur länder fungerar så blir det självklart dess styre. Jag har varit i Ryssland många gånger då vi har vår vänort Petrozavodsk i Karelen. Vi valet 2013 eller kanske det var 2014 blev en ung kvinna vald till borgmästare och hon var inte heller med i något parti. Jag vet han hon inte blev långvarig eftersom hon angrep byråkratin och började rensa bort en hel del. Hon var mycket nyfiken på demokratin då hon besökte oss i samband med invigningen av kulturhuvudstadsåret

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.