På fredag avslutas säsongen för Björklöven

På fredag avslutas säsongen för Björklöven. Dagens match blev precis som jag befarat att domarna skulle ha ett ont öga till Björklöven men Lövens Box Play finns inte längre och det går inte att skylla på domarna. Laget Björklöven fungerade inte och det har varit stora toppar och djupa dalar även på fler matcher. De är helt chanslösa på fredag borta för såren hinner inte läka efter årets sämsta match. Tur att det inte var publik på plats. Jag är helt säker på förlust så av den orsaken är det här den sista bloggen som handlar om Björklöven den här säsongen. Däremot ska ni inte bli förvånad om jag tar upp den stora katastrofen inom Svensk Ishockey nämligen domarna och deras inkompetens och ständiga ringande. Vi får se om Timrå kommer att klara av Karlskoga som är ett lag som spelar både med hjärna och hjärta.

3 kommentarer

 1. MB

  Oj så rätt du fick med dina saker du befarade, Nu är det bara hoppas att du får fel ang fredagens match. Men jag tror också det är kört nu tyvärr.

 2. Stefan

  Vilka förändringar tror du Löven gör om man inte går upp?
  Andreasson lämnar väl för Shl? Antar det finns klausuler och spelare under kontrakt kan ju gå.
  Jag tror att man måste få in svenska spelare och spelare med shl rutin som vill starta om . Rutinerade med andra ord.
  Tränarbiten så möjligt att vi tar in en som kan coacha. Vi behöver också ha målvakter som kan alternera.
  Tycker Rahimi och Belov har grym rutin. Malmberg ska förlängas. Torde vara bättre mes försäsong i Löven.
  Mattsson får tydligen inte förlängt i Frölunda.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Det går inte behållaren spelare som vill upp till en högre serie SHL trots kontrakt. Det finns i en regel som SHL drivit igenom i förbundet. Cooper var en sådan som hade kontrakt även nästa säsong men jag vet inte hur det var med Canatta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.