Trafikverket måste åtgärda problemen med att vägen mellan Hörsjö och Nyåker dammar så mycket det är ett hälsoproblem att utsättas för dammet

Får Trafikverket låta det samma hur mycket som helst efter vägarna. Damm är något otrevligt både för människor och djur. Jag har kört vägen mellan Hörnsjö och Nyåker och på många bitar har man lagt dit grus och efter varje bil uppstår ett stort dammoln och bakrutan på bilen blir helt tät. Dammet blåser också långt ut på åkrar och i skogen. Det dam som kommer är självklart dåligt för hälsan för allt levande som inandas dammet. Jag har svårt att tro att det är lagligt att det sprids damm på det sätt som gör även om det är bilarna som gör att det dammar. Det här är hur enkelt som helst att åtgärda genom att vattna och salta. Som det är nu går det inte att ha det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.