KD ligger på 5% förtroende i opinionen men det tolkar deras partisekreterare som att de har Svenska Folkets stöd för ett förstatligande av sjukvården i Aktuellt. Tankevurpa om något

KD som parti ligger strax över 5% i opinionen. Jag tycker det är inte speciellt mycket att vara stolt över. Men tala om hur illa partisekreteraren kollar en uppgång på 1% i opinionen.
Han sa nämligen att det berodde på att de driver ett förstatligande av sjukvården och att man har svenska folket med sig. Det är inget annat än skitsnack och en ökning på 1% i ett litet parti är inte så många personer. Ett förtroende på runt 5% kan aldrig tolkas som att man har svenska folket med sig. Jag tycker det är konstigt att de stöttas av 5% av svenskarna när de har en partiledare som utreds för brott. Jag tycker att det är märkligt att de har 5% av Svenskarna då det är ett parti som i många regioner och många kommuner som har ansvar för sjukvården och ett totalt misslyckande när det gäller skyddet av äldre från covid. Det är ett misslyckande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.