Ishockeysäsongen som verkligen lidit av Covid är inne i slutskedet och troligen vinner Växsjö guld men vem som går upp till SHL det vete sjutton

Efter gårdagens match i SM finalen är Växsjö endast en match från guldet. Jag tycker det var starkt att vinna igår borta mor Rögle. Däremot borde Rögles tränare stängas av för sitt beteende i slutet av tredje perioden då Rögle åkte ut för att de hade för många spelare på isen. Är man för många då ska det självklart vara en utvisning. Jag tycker C Abbot i stället ska vara tacksam på domarna. De har tidigare under slutspelet tacklat våldsamt och fult mot huvudet men klarat sig från utvisningar och avstängningar. Man måste beundra Växsjö som har en förmåga att vinna på övertid. Det visar på en styrka. Jag är ganska säker på att Växsjö blir svenska mästare för att Rögle ska vinna tre raka matcher tror jag inte.

I kväll fortsätter kvalet till SHL där Björklöven tar emot Timrå i A3 arena. En av nyheterna är att Ulf Dahlén ska stå i Timrås bås idag. Det verkar som det har gått troll för Björklöven att ta sig till SHL. Förra säsongen är jag ganska säker om inte förbundet beslutat att avbryta kvalet trots att serierna var slutspelade och felet var att både Leksand och Oskarshamn skulle kvala sig kvar i SHL. Den här säsongen har avgjorts utan publik och det visar att förra säsongens beslut att avbryta kvalet var helt fel. Jag har inte samma känsla för ishockeyn längre då jag vill se matcherna live och uppleva det drag det blir på Lövens matcher där fanclubben skapar en mycket bra stämning. Hur lagen ser ut och hur det är med formen efter att båda lagen drabbats av covid-19 törs man inte ens gissa. I alla går kvällen match i kanal 12 och som vanligt har jag inga förhoppningar alls på att det ska vara ett bra domarpar som gör ett gott jobb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.