Ytterligare ett bevis på att Sverigedemokraterna inte tycker att alla människor är lika mycket värda

Det dyker ständigt upp Sverigedemokrater som säger vad egentligen har varit och är basen i uppfattningen i partiet. Partiledningen gör allt de kan för att slipa av kanterna men de kommer att misslyckas. Partiet har en grundsyn som alltid kommer tillbaka nämligen att alla människor är inte lika mycket värda. Det är det som gör det ofattbart att Sabuni och Liberalerna vill tillhöra samma politiska kraft. Hur det går för partiledningen får vi väl se när man har sitt landsmöte. Skulle tippa att det är svårare för partiledningen att lägga sig i vilka som väljs att åka dit

Så här skriver Omni om den person som tycker man måste få säga vad han vill trots hot om uteslutning

Bertil Malmberg, gruppledare för SD i Trosa, står inför ett uteslutningsärende, skriver DN.
I ett anförande i Sörmlands regionfullmäktige den 27 april sa Malmberg att folk från Sydsudan har lägre IQ än andra folkgrupper. Efter det har han uppmanats att lämna partiet. Malmberg säger till DN att han inte tänker sluta självmant och att det finns krafter som är ”för politiskt korrekta”.
– Jag tror att partiledningen vill slipa av kanter. Putsa på fasaden, inför ett samarbete med andra partier. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.