Sverigedemokraterna föredrar en ökad smittspridning på idrottsarrangemang

Sverigedemokraterna tar inget ansvar för pandemin utan de gör populistiska inlägg om att öppna upp för idrotten. Det är vi många som skulle vilja göra men inte priset till en skenande smittspridning. De nonchalerar helt den kunskap som finns bland universitet och högskolor. De flesta med kunskap och utbildning tycker det är lite för tidigt att öppna upp för idrotten och stora publika arrangemang

Tittar man sig runt i världen så är det högergrupper som är emot åtgärder för att stoppa pandemin. Jag var själv ute och gick i förmiddags och det var hur mycket folk som helst som var ute och gick. När jag kom till konstnärligt campus tycket jag att det såg mycket trångt ut på fiket där mot älven och när jag kom fram till Sjöbris var det inte någon respekt alls hon det hundratal som stod utanför i kö och jag såg ingen som hade munskydd på sig.

Ska vi få bukt med denna djävla pandemi så måste alla följa de rekommendationer som finns från Folkhälsomyndigheten och jag är till 100% säker på att de kan mera än Sverigedemokraterna om virus och pandemin. Visst lider idrotten men jag är helt säker på att om man skulle göra den ekonomiskt ansvarig för om det blev en stor smittspridning på fotbollsmatcher och de gick betala kostnader för pandemin då skulle det vara annat ljud i högtalarna. Det är ren och skär populism som Åkesson med flera sysslar med och fortsätt att flörta med Ebba Jimmy så borde hon veta hur sjukvården i Stockholm har lidit av pandemin och där orkar man inte med i sjukvården

2 kommentarer

  1. Britta

    Håller helt med dig! Höger och populism hör tydligen ihop. Nej, mer vuxna i rummet och då menar jag inte Ulf Kristersson.

  2. Nils Andersson

    Blir man smittad. För att inte följt rekommendationer. Skall man stå för kostnaden själv. Är huvudet dumt. Får kroppen lida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.