Sverigedemokraterna utesluter folk för att tvätta bort sin stämpel

Oavsett hur många som SD utesluter för att de gjort uttalanden som egentligen tillhör grunden i partiets politik kommer man aldrig att kunna tvätta bort att man är ett främlingsfientligt parti. Det är tyvärr även på grund av sin bas som man fått många sympatisörer. Tyvärr är det många som inte heller skiljer på invandring och flyktingar. Det är många som än idag inte vet eller ser att utan invandring har vi varit för få för de exportföretag som gör att vi kan ha en välfärd. Vi har haft folk som kommit hit från många länder före vi blev ett EU. Jag tycker vi ska vara tacksam för alla som flyttat hit. Däremot ser man att för man en politik som inte accepterat folk från andra länder, religoner, hudfärger då blir det i stället konflikter. Den typen av konflikter har blivit starka och i de flesta fall där det finns extremhöger och partier med samma synsätt som Sverigedemokraterna står för och då tvingas man göra som SD gör idag nämligen utesluta folk.

Så här skriver Omni om det sista fallet.
Bertil Malmberg, gruppledare för SD i Trosa, står inför ett uteslutningsärende., skriver DN.
I ett anförande i Sörmlands regionfullmäktige den 27 april sa Malmberg att folk från Sydsudan har lägre IQ än andra folkgrupper. Efter det har han uppmanats att lämna partiet.
Malmberg säger till DN att han inte tänker sluta självmant och att det finns krafter som är ”för politiskt korrekta”.
– Jag tror att partiledningen vill slipa av kanter. Putsa på fasaden, inför ett samarbete med andra partier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.