Republikanerna i USA helt utan ledning när man litar till Trump

Det skulle nog vara en stor vinst för hela världen om utredningarna mot Donald Trump visar på att han gjort sig skyldig till brott och döms. Då kanske världen för alltid skulle slippa honom och då skulle nog republikanerna vända honom ryggen. Det kanske till och med bli så att detta om valfusk får ett slut. Den största vinsten skulle hamna på miljön då han är en klimatförnekare.

Så här beskriver Omni detta om juridiken
Åklagare i New York som utreder den tidigare presidenten Donald Trumps affärer har bett minst ett vittne att förbereda sig för att vittna inför en särskild jury, enligt källor till ABC.

I går kom nyheten att åklagaren har sammankallat en särskild jury som ska titta på utredningarna kring Trump. Ett beslut som kan innebära att åklagaren anser att det finns bevis för att Trump eller någon i hans närhet begått brott.

Trump, hans bolag och dess chefer har granskats på flera punkter. Bland annat har Manhattans distriktsåklagare Cyrus Vance tittat på om Trump och hans bolag gjort sig skyldiga till skattebedrägeri eller försäkringsbedrägeri genom att ha överskattat värdet på tillgångar och fastigheter. Slut citat Omni.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.