Sabuni (L) är nog en av få som inte inser att de låga opinionssiffrorna beror på henne och politiken

Det ser mycket mörkt ut gör Liberalerna. Det verkar vara en person som har svårt att se detta och det är partiledaren Sabuni. Hon tycker att stämningen är bra i partiet och att det finns inget missnöje med hennes ledarskap och den politik som man bedriver. Jag tycker att när hon säger detta så visar det att hon är totalt okänslig för vad en oppositions mätning säger. Har man så låga siffror är det självklart både politiken och ledarskapet som ger utslag. Det är ju ett helt splittrat parti efter att hon drev igenom att man kunde tänka sig att styra Sverige tillsammans med Sverigedemokraterna. Jag tror att hon och Liberalerna kommer att ha svårt att klara sig kvar i Riksdagen.

Så här skriver Omni om dett. Liberalernas ledare Nyamko Sabuni tycker stämningen är bra i partiet trots bottensiffra i SCB:s opinionsmätning.
– Det finns missnöje kring opinionen, men inget missnöje med mitt ledarskap och den politik vi bedriver, säger hon till TV4.
– Vi kan inte göra annat än att bygga förtroende bland väljarna.
L har tappar 0,5 procentenheter sedan SCB:s novembermätning. Sedan dess har partiet meddelat att de kommer stödja M-ledaren Ulf Kristersson som statsminister – oavsett om det sker med stöd från Sverigedemokraterna. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.