Nu öppnar Thailand för turister på Phuket halvön.

Nu verkar det som det går att börja semestera i Thailand igen. Det blir säkert ett stort lyft för Thailändarna själva som gör att många kommer i jobb igen. Det är på Phuket man öppnar och där är säkert de flesta sysselsatta med att på olika sätt jobba med turismen. Man undrar faktiskt hur människorna där klarat sig för några skyddsnät är det knappast tal om.

Så här skriver Omni om att Phuket öppnar för turister.
Semesterorten Phuket i Thailand kommer att öppna för utländska vaccinerade turister från och med den 1 juli, skriver Bangkok Post.
Beslutet fattades av Thailands regering under fredagen. Besökare måste dock stanna i 14 dagar innan de lämnar provinsen.
Phuket blir den första provinsen i Thailand att välkomna turister igen utan krav på karantän. Samtidigt är färre än två procent av befolkningen i Thailand fullt vaccinerade mot covid-19, skriver New York Times. Slut citat

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.