Vänsterpartiets agerande nu visar tydligt att man fortfarande är kommunister( reviderat)

Nu har det bevistas fullt ut att Vänsterpartiet har inte lämnat kommunismen. Den har i alla tider sysslat med olika hot för att få fram sin politik. Jag trodde att man ev hade lämnat den när Jonas Sjöstedt blev ordförande men det var helt fel av mig. Här i Umeå syns det hur tydligt som hälst att kommunismen ligger i botten bland annat att allt ska göras och skötas av det offentliga och de är inte som vi att vi står för en bland ekonomi.

Nu vill de ha svar inom 48 timmar på ett förslag som ännu inte är lagt och hotar med att fälla regeringen. Det kan inte tolkas på att sätt att de i stället för en regering som står bakom en januariöverenskommelse med C och L vill ha en högerregering ledd av moderaterna till sammans med Kd L och Sverigedemokraterna. Det behövs nog ett stöd av SD för att fälla regeringen. Då vill V slå armkrok med ett parti som har sina rötter i Nazismen och främlingsfientlighet och mot invandring högst på listan

V vill därmed slopa fram en regeringskonstellation som är för hur mycket privatiseringar som helst men även stora skattesänkningar som tas från olika välfärdssatsningar. Jag hoppas om att de fäller S regeringen så vill jag att vårt parti också ska SVTs allt samarbete med V för framtiden men även upphöra med de frågor som S regeringen gjorde upp med Vänstern under den förra perioden. Bryter man att stötta S som regeringsalternativ bryter man de uppgörelser som skett tidigare.

Deras nuvarande agerande är kommunismen i ett nötskal. Hot är en fråga men också respekten för de överenskommelser som skett inför den här perioden. Det här visar som många tratt att V har lämnat kommunismen med det har de aldrig riktigt gjort och jag känner många vänsterpartister som öppet erkänt att de är kommunister. Det är inte heller så konstigt för man lämnar aldrig grundvärderingarna gör att man byter namn

Tänk så fruktansvärt korkat att V ska bland in en förening av medlemmar i en förhandling om hyressättning i nyproduktion. Vill påminna om att Umeå er en av kommunerna som tvingats sälja en del av allmännyttan för man under en längre tid inte fått den hyreshöjning som behövts till rep och underhåll. Det här var ett mycket starkt bevis att man är kommunister. Ta ställning för en part.

3 kommentarer

 1. Seth

  Både l och v, har fått partiledare utan reel kunskap? I princip borde l, KD åka ur riksdagen! V har för många sympatisörer , åtminstone när Jonas var ledare! Den nya damen har inte samma karisma!

 2. Ulf Parde

  Håller med Lennart. Kan tillägga marknadshyror är bland de frågor där jag är minst höger.
  Delvis för att en med låg pension men med lite besparingar aldrig får bostadsbidrag.
  Tilläggas kan att jag läst alla Lennarts svar till mig i tidigare bloggar (inklusive där jag inte svarat ytterligare).

 3. Sixten Jonsson

  Det enda syfte med vänsterns agerande är att skjuta fram Jimmie Åkessons positioner oavsett utgång.För nu inser väl de flesta att vänstern sitter på nyckelmandatet precis som John Andersson vpk från Dorotea innehade under lång tid på 70-80 talet.Men det var en förståndig Karl som alltid satte norra Sverige i första hand. Men till slut blev han obekväm när de gamla kommunist programmen skulle genomföras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.