Det måste bli ett slut på allt som skrivs tex det Berg fick utstå men det kommer hel del även på VKs bloggkommentarer

Det måste bli ett slut på det näthat som florerar på olika sätt och ett exempel är det som fotbollspelare Marcus Berg utsattes för efter Fotbollsmatchen Sverige Spanien. Det är sjuk att de som sysslar med sånt egentligen får gå lösa och tycker det är helt rätt att Svenska Fotbollsförbundet går vidare och anmäler. Jag har själv massor med kommentarer som är fullt med hot, förtal, kränkningar av mig, mitt parti och en massa lögner. Det är obegripligt att jag som äger bloggen inte får möjlighet att stänga av personerna. Har det varit VK själva har vissa varit avstängda för alltid.

Jag får en massa kommentarer från en del som jag aldrig skulle kommentera eller publicera. Det kan ingen ansvarig utgivare göra och därför kommer kommentarerna inte in och kommer aldrig att göra. Det märkliga är att jag som ansvarig utgivare åker dit om jag skulle publicera men jag kan inte stänga av dem. Det kan VK göra om de vill men de måste tycka att folk ska få sprida vilken skit som helst på VK bloggen. Har VK själv varit ansvarig utgivare har de varit avstängda för länge sedan.

De som är återkommande är följande som kallar sig Marko, Fredrik, Kalle, och några till som dyker upp med jämna mellanrum. Detta är de namn som står på kommentaren om jag publicerar vad de skrivit men jag vet inte om de heter så eller har den mailadress som jag som bloggägare ser.Per är en som slutat men även en som hette Brorsson men som var ett falskt namn men hette något helt annat har inte heller kommit tillbaka.

Någon som jag aldrig låter någon kommentar komma in är en som gick fram med en falsk mailadress och jag skrev till den personen om hans inlägg och då kom det fram att någon använt hans mail och det framkom av bland annat ip adressen. Den personen jobbade dessutom med It säkerhet åt ett stort företag i Mellansverige.Någon fler som skickat flera bloggsvar om dagen har också slutat.

Den som går under namnet Marko fortsätter och skriver i bland 4 kommentarer minst om dagen. De jag inte släpper igenom gör jag för att jag som bloggägare enligt VKs regler ansvarig utgivare. De jag inte släpper fram finns många orsaker till. De tror att de kan trakassera och sprida lögner om mig mitt parti ja nästan vilken skit som helst. Vi som äger bloggarna ser ju vilket IP nummer de dyker upp under men det kan hända att det byts. Jag tycker det är dåligt eller mycket dåligt att man inte ordnar så jag kan stoppa sabotörerna.

Är detta man menar med en liberal tidning att de som skriver vad som helst ska kunna kommentera. Jag läser aldrig av en del skriver utan raderar det direkt. De som ger dessa kommentarer är ibland till innehållet en straffbar handling. Jag har även funderat på att polisanmäla men vet inte om det leder någon värt när det inte publiceras men kommer nog att behöva tänka om när jag ser att Fotbollsförbundet gjort en anmälan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.