Hög tid för Moderaterna i Umeå och Västerbotten att berätta om de tänker styra med hjälp av Sverigedemokraterna

Hög tid att moderaterna i umeå berättat om de kan tänka sig styra med SD. Anders Ågren brukar vara en som inte går ifrån vad moderatledaren säger. Så har det varit genom alla år och inte minst när moderaterna under Fredrik Reinfeldt ställde om politiken en hel del och kallade det de nya moderaterna. Det var en framgångsrik politik för moderaterna centralt. Men när han inte fick majoritet 2014 då han bland annat sagt när det gäller flyktingkrisen öppna era hjärtan.

So kom Kristersson efter en kort tid med Anna Maria Kinberg Batra som hade uttalat att man borde prata med SD. Då blev det herrans liv och Kristersson kuppade bort henne och inte längre var man emot SD och kunde till och med regera med SD. Han kunde dock inte räkna mandaten och sa som Trump att han vann valet. Men både L och C sa nej till samarbete med SD och då kom januariavtalet till. Nu vill Umeåborna att du Anders Ågren att du talar om om du tänker styra i Umeå med hjälp av Sverigedemokraterna efter nästa val och även här följa Kristerssons agerande

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.