Vilken kanonmatch det svenska damlandslaget i fotboll gjorde

Vilken underbar start för de Svensks damerna i OS fotbollen. Det var en mycket väl genomförd match och det
är inte ofta man besegrat USA. När jag börjar skriva bloggen är det runt 10 minuter kvar och ställningen är 3-0 till Sverige. Det är nog första gången ett Svensk landslag varit så överlägsna mot USA. Redan i början på matchen tog man tag i detta och när man fick sin 6:e hörna kom även 1-0 till Sverige. Försvaret har inte gett USA någon chans att komma till bra lägen och målvakten Lindahl har varit strålande. Däremot är det tråkigt att det inte är publik på matcherna. I förlängning sätter USA in alla krafter för att försöka få hål på det svenska försvaret. Det här är bra gjort av det svenska laget som inte ge Världsmästaren som de inte gav USA någon som helst chans. Det här är nog en av de bästa matcherna det svenska damlandslaget någon sin gjort. Det här ser lovande ut men ta inte ut några segrar i förskott.

2 kommentarer

  1. Ulf Parde

    Javisst. Men som H. säger ska vi aldrig ta ut något i förskott.
    Sverige bör söka (vinter)OS igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.