Varför kan inte Post Nord och VK se till att jag får tidningen varje dag utom lördag. Vem har ansvaret?

Ibland blir jag arg och ibland heligt förbannad. Vi har flyttat tidningen till Långvattnet eftersom vi är där. Men att få tidningen på utlovad dag det håller på att bli en regel med stora undantag. Minns jag inte fel har det inte kommit någon tidning 7 gånger sedan vi ändrade utdelning men främst de två senaste veckorna har de flesta missen skett. Den ska komma med Post Nord från vid ordinarie utdelning men någon tidning får man inte på lördagar utan den ska komma på måndag. Ska man meddela Vk utebliven tidning måste man ringa före kl 12 enligt telefonen, men i förrgår fick jag reda på att man kan ringa kundtjänst. Jag har även ringt Post Nord i Nordmaling men där är det en gång någon svarat.

Vem som inte gör sitt jobb VK eller Post Nord har varit svårt att reda ut. Den jag talade med idag gällande gårdagens tidning sa att det berodde på att listan på vilka som skulle ha tidningen inte följde med. Men varför behövs det listor med adressen då den är stämplad på tidningen begriper jag inte för den går väl då som ordinarie postgång. Tidningen transporteras till Nordmaling säger man varifrån den distribueras ut. Jag tycker det är skandal att inte tidningen kommer med posten som den ska göra. Felet kan vara endera VKs fel eller Post Nord eftersom jag fått två besked.

Är det samma fel för alla som har tidningen då skulle jag aldrig köpa tidningen. Man betalar för att få dagens tidning men så funkar det inte med Post Nord. Blir det dessutom så att det blir fler dagar än lördag som posten kommer blir man utan dagstidning två eller tre dagar till. Då finns ingen idé att ha en dagstidning. En del säger att man kan ha den på nätet och det har jag men jag vill lösa tidningen i naturligt format också för om man slår upp nättidningen finns det med en helvetes gamla artiklar som man gör reklam för och det har inte jag det minsta intresset för.

Får se om jag får tidningen i dag. Visst brukar man kompensera med att förlänga prenumerationen men det är inte det jag är ute efter. Jag vill ha tidningen att läsa, det är därför jag köper den. Det här är ett straff för de som bor ute på landsbygden eller rättare sagt en diskriminering av folk utanför tätorterna. Nu är det dags att VK och Post Nord sätter sig ned och ser till att tidningen kommer den dag Post Nord kör rutten och skyll inte på varandra för den ursäkten köper inte jag. Kommer inte tidningen ut brevinkastet i stan så får jag den om jag anmäler det. Skärpning VK och Post Nord.

3 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Den har jag men jag har betalt för att ha papperstidningen. Min fru vill ha den

  1. Ulf Parde

    Det är inte bara Holmlunds fru som vill ha papperstidningen. Bra gjort av H. att ryta ifrån om detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.