Gedigen insats att de svenska damerna i fotboll mot svårspelade Australien

De svenska damerna i fotboll är mycket bra. Idag hade man svårspelade Australien på programmet och det blev vinst med 4-2. Det är ett mycket bra fungerande lag som tog ledningen men det kom både ett kvitteringsmål och ett ledningsmål för Australien. Så här föll målen och flera var riktiga läckerheter. Så här föll målen
Mål: 1-0 Rolfö (21)
1-1 Kerr (36)
1-2 Kerr (48)
2-2 Hurtig (52)
3-2 Rolfö (63)
4-2 Blackstenius (82)
Det var en riktigt bra laginsats så det är svårt att sätta någon före den andra. Men en sak är klar att jag trycker matchen vände när målvakten Lindal räddade en straff. Bara synd att domaren måste vara helt blind när han inte såg den grova stämplingen av Blackstenius på övertid. WAR borde kunna användas för att bestraffa i efterhand. Hoppas att hon ändå kan spela men det var ett mycket fult överfall ovana på foten. Det var matchens minus att det inte ens blev ett gult kort. Sverige är klar för kvartsfinal och redan detta är bra. Men det är mycket tätt mellan matcherna så det finns lite tid till rehab. Damerna gjorde det bra och det blir mycket spännande att se fortsättning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.