Ett klokt beslut av Eric Clapton

En av mina stora idoler inom musiken nämligen Eric Clapton han tänker längre än näsan räcker. Jag tycker hans ställningstagande är helt rätt och vad det är framgår av ett citat från Omni som komet här.

Den brittiske rockstjärnan Eric Clapton meddelar att han inte kommer att framträda på några arenor som kräver vaccinpass, rapporterar Rolling Stone.
”Jag kommer inte att uppträda på någon scen där det finns en diskriminerad publik. Om det inte finns någon bestämmelse som säger att alla personer får närvara, förbehåller jag mig rätten att ställa in konserten”, skriver han i ett uttalande.
Utspelet från Clapton kommer kort efter att Storbritanniens premiärminister Boris Johnson meddelat att det kan komma att krävas vaccinpass för att få besöka nattklubbar och nöjesscener.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.