Västerpartiet fortsätter sprida lögner och säger att det fanns ett förslag om marknadshyror för hela fastighetsbeståndet om hyresrätter

Vänsterpartiet fortsätter sina lögner om att det skulle införas marknadshyror på hela hyresbeståndet. På annat sätt kan man inte tolka partisekreterarens uttalande om den senaste väljarundersökningen. Det har aldrig funnits något förslag om att införa marknadshyror för hela beståndet. Det som fanns i januariavtalet var att det skulle vara fri hyressättning i nyproduktionen det första året och sedan skulle hyrorna förhandlas. Jag tycker det är märkligt att ett parti ljuger på detta sätt .

Så här sa partisekreteraren enligt Svt
– Jag tror att det finns en stark uppskattning för att Vänsterpartiet stoppade hyreshöjningen för tre miljoner människor som den här marknadshyrareformen skulle ha inneburit. Jag uppfattar det som att det finns många tecken på att det går bra för Vänsterpartiet, säger partisekreterare Aron Etzler (V)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.