De som inte vaccinerat sig kan få rekommendationer

Ovaccinerade kan få rekommendationer har Anders Tegnell sagt och det är bra. Vad det kan bli förtäljer inte sagan. Jag vet inte om ett vaccinpass är en sådan rekommendation men de som inte är vaccinerad och inte vill bidra till att få ett slut på pandemin ska inte ha samma rörelsefrihet som alla som vill få ner smittan och tagit sina två sprutor. ”Redan nu är det klart att det kommer att finnas behov av rekommendationer för dem som är ovaccinerade, säger Anders Tegnell.

Så här har man skrivit på text TV.
Han konstaterar att coronavaccinet har haft en ”enorm och betydande effekt” men Tegnell påminner dock om att fler behöver vaccinera sig.
Vaccinationsarbetet är inte avklarat, poängterar han: -Det är uppenbart att man behöver jobba mer i åldersgruppen 30-39 år, där det är nästan 30 procent som inte är vaccinerade alls. Slut citat Svt text.

Det är klart att det måste komma riktade och skarpa rekommendationer till de som inte är vaccinerade och jag håller på att de inte ska få gå på olika arrangemang som möten, idrott och kultur men de ska inte heller få möta eller träffa äldre eftersom de är en riskgrupp. De rekommendationer tycker jag att man måste komma med så snart som möjligt för att få ner smittan. Än en gång vad är det för fel på personer som inte vill undvika att bli allvarligt sjuk i covid eller till och med riska bli så allvarligt sjuk att man somnar in för alltid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.