Moderaterna i Umeå har tagit över de som uteslutits hos Sverigedemokraterna

Moderaterna i Umeå har tagit hand om åtminstone 2 personer som tidigare blivit uteslutna ur Sverigedemokraterna. Visst har SD haft problem i Umeå med folk som uteslutits men att moderaterna öppnar famnen för de som uteslutits ur SD låter märkligt. Nu är det ingen av dem som har någon större chans att bli invald är nog små. Tidigare hade man även knuffat undan Birger Andersson som minns jag rätt även var gruppledare i SD och gick till moderaterna. Även avhopparna från miljöpartiet har inte heller några stora möjligheter att bli invald liksom Christer Lindvall kommer inte in utan att göra det på personkryss. När det gäller SD i Umeå har det blivit en familjeaffär med Petter Nilsson och hans föräldrar som ledamöter i Fullmäktige. Ja politiker skaran förändras men det blir nog trots allt de gamla moderaterna som styr.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.