Björklöven borde förstärka på backsidan redan nu

Björklöven har problem med för få backar. Karl Johansson gick ut i den senaste matchen men Pet Känttä hoppas att han är tillbaka till öppningsmatchen på fredag mot Södertälje som Björklöven alltid haft svårt emot. En som säkert inte är tillbaka det är Daniel Rahimi för han är avstängd, vilket jag tycker är att agera lite dumt. Adam Plant spelade inte mot MoDo men då han var sjuk men Känttä tror att han är tillbaka mot Södertälje. Känttä fortsätter att leta en back till. Det får inte bli en säsong med många skador med en massa spelare som är för även om man lånar in spelare tycker jag.i vilket fall som helst är det bra att man tagit bort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.