Nu har det visat sig klart och tydligt vart Sverigedemokraterna rekryterat sin sakkunnige till Riksdagsgruppen och självklart vet Åkesson om vart personen i fråga står

I söndags blev Partiledare Åkesson i Sverigedemokraterna förbannad då Bolund sa blåbruna alliansen. Han skrek mer eller du kallar mig nazist. Jag ska inte gå in mera på detta men nu har Expo avslöjat en person som har en dubbel roll då han är en av Sverigedemokraternas sakkunniga i deras riksdagskansli. Han efter vad som avslöjats måste i alla fall ha sina rötter i Nazisterna. Han är och har varit med och är aktiv den rasideologiska miljön. Jag lägger ut En artikel från Omni om detta. Men nog är det märkligt att de (SD) inte kontrollerat personen i fråga, men nu när det kommer i dagens ljus då låtsas man bli förvånad över personen i fråga. Jag är säker på att Åkesson visst att att Expo kommit på vad personen i fråga är för en. Då stänger man av personen bara för att låtsas att de inte vet något. Själv klart måste väl alla se vart SD har sina rötter och nu är frågan hur de andra i den blåbruna alliansen kommer att agera

Är det någon som tror att SD inte vet vem personen egentligen är och var och vet vad han står för. Nog är jag säker man vet vem han är och hur tänker. Det har man säkert kontrollerat. De kan ju från SD kasta ut alla som har en mörkblå ideologi precis samma som personen som Expo avslöjar. Det är synd att inte Stig Larsson Umeåbon som var med och startade expo inte fått vara med och avslöja högerpolitiken och den extrema högern och den ideologi som finns hos Sverigedemokraterna. Det märkliga är att Liberalerna lierat sig med ett sånt främlingsfientligt parti som Sverigedemokraterna haft som en stor fiende. Det kanske inte så mycket att bry sig om eftersom ingen kan väl rösta så att liberalerna stannar kvar i riksdagen

Här kommer ett citat från Omni
En man som är politiskt sakkunnig vid SD:s riksdagskansli har samtidigt varit aktiv i den svenska rasideologiska miljön, visar en granskning av Expo.
Tjänstemannen har parallellt med arbetet i riksdagen haft samröre med den rasideologiska organisationen Det fria Sverige, DFS, och arbetat för att era skapa lokala separatistiska ”svenska zoner” där ”svenska patrioter” ska ta över makten eller skapa ”väsentligt inflytande”.
SD meddelade efter avslöjandet att mannen stängts av från arbetet och att en utredning har inletts, rapporterar Expressen.
– När partiet blev varse om uppgifterna tog vi detta på extremt stort allvar och agerade omedelbart, säger pressekreterare Christian Krappedal.
När Expo kontaktar mannen vill han inte uttala sig utan hänvisar till partiets pressavdelning. Slut citat

2 kommentarer

  1. Eva-Lotta Hansen

    Detta är ju ingen överraskning. De blåbruna är ju verkligen aktiva inom Nazisterna. Men utåt skall de vara neutrala och inte vilja bli kallade nazister. Tyvärr lyckades Åkesson inte med sitt uppdrag att se förnärmad ut när han skrek åt Per Bolund under partiledardebatten.

    • TAGE N.

      Ja säg inte det, att han inte lyckades få sympatierna. Det får vi se vid nästa mätning av partisympatierna. Hitills har dom , SD, lyckats med sina kullerbyttor o ökat eller bli kvar på samma nivå. Men vi kan ju hoppas att det är hål i fallskärmen denna gång, men jag tvivlar. Åtminstone lär väl inte MP öka nämvärt som vanligt. Men som sagt var inte för säker, då kan man få bita i korgens suraste äpple.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.