Björklöven möter i kväll HV 71 i Winpos Arena men måste spela mycket bättre än senast om det ska finnas någon vinstchans

Dags ingen för hemmamatch och ingen mindre än laget som alla experter tror att de kommer att gå raka vägen tillbaka till SHL. Jag kommer säkert att far hem tidigt om man spelar lika dåligt som mot Troja/Ljungby. HV är obesegrad den här säsongen även om de var under minuten från att tappa poäng mot MoDo senast. HV har då en spelare som jag hade önskat spelat kvar i Björklöven nämligen Taylor Vesel. I laget spelar även Daniel Norbe som var här förra säsongen men blev inte kvar hela men varför har jag ingen aning om

HV har ju varit ett lag som försvarat sig bra och jag tror inte de släppt in ett enda mål i box play och det visar att de har ordning och reda i försvarsspelet. I kväll möter man då laget som gjort flest mål än så länge men nollade mot Västervik och gjorde ett senast i förlusten mot Troja/Ljungby. Jag tror båda lagen har ordinarie sällskap men jag vill nog se att Björklöven vill vinna för annars blir det storstryk. Enligt Hockey Focus ställer man upp med samma lag och samma formationer som senast trots bottennappet. Nog hade jag hoppas att man skulle vaskat om lite efter första perioden senast när uppställningen endast åstadkommit 4 skott. Jag tippar inte idag efter som jag till några senast trodde på Löven med en vinst på 5-1. I kväll lär det bli helt fullsatt förutom på borta stå där jag inte tror det är många här från Jönköping. Jag ska snart dit för att hjälpa till med 50/50 lotter som ni bör köpa för det går till IF Björklöven och ungdomsverksamheten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.