Nu dyker det upp en till person med mörkbrun ideologi, jag tror inte det är slump

Kan det bara vara en slump och otur att det på Sverigedemokraternas partikansli dyker upp anställda där. Nu är det expo som kom den 55 åriga mannen men nu har det hittats en till men när kommer nästa. Det är klart att personer med mörkbrun ideologi söker sig till för oavsett vad man kallar dem är det ett högerextremt högerparti som är främlingsfientligt parti.

Så här har det beskrivit i Omni
Ännu en person på SD:s riksdagskansli utreds av partiet efter Expos avslöjande om att en man i 55-årsåldern kopplats till den rasideologiska organisationen Det Fria Sverige. Det rapporterar SvD.

Det nya utredningsärendet rör en tjänstemän som har varit med i en Facebookgrupp för att införa ”svenska zoner”, vilken kopplas till den nu avstängde mannen i 55-årsåldern. Projektet driver idén om att det pågår ett folkutbyte, att svenskarna snart kommer att vara i minoritet i sitt eget land.
SD:s pressekreterare Christian Krappedal skriver i ett mejl till SvD att partiet har ”påtalat det extremt olämpliga i att överhuvudtaget befläcka sig med den här gruppen”. Ett uteslutningsärende har öppnats, enligt partiet. Slut citat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.