Björklöven får inte godkänt för gårdagens match vilket dessutom var tredje förlusten hemma

Björklöven som har sånt bra hemma stöd av publiken vinner inte hemma.. igår var det tredje förlusten hemma mot Södertälje. Tidigare förlust mot bottenlagen Troja/Ljungby och Västervik. Segrarna hemma mot Kristianstad och HV 71. Jag tycker skärpan i målskyttet var som borta i går och tycker inte matchen i går var godkänt som helt 51 skott och 3 mål men 4 insläppta på 24. Det är inte godkänt och spelet med en man mer är inte heller godkänt. Jag förstår inte hur Wallson och VK sporten kan ge godkänt för en match där man inte gör fler på så många skott och inte gör mål på utvisningarna. Att släppa in ett mål på var 5:e skott tycker jag inte är godkänt. Målvakten gjorde dessutom flera vassa räddningar så han ska inte belastas utan det är försvarsspelet som hela laget har ett ansvar liksom på anfallsspelet. Det här spelet på hemmaplan inför en hängiven publik ger jag inte godkänt för

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.