Kommer man att hitta de eller dem som mördade rapparen Grönberg

Nu kommer det en massa uppgifter som rör mordet på rapparen Grönberg. Det sägs enligt uppgifter till Aftonbladet att mordet kan ha filmats och att man även hittat telefonen. Vi kan dock konstatera att det finns ingen misstänkt mördare som man gripit. Det är inte alltför många av de här vad man kallar gängkrigen som åker dit utan det ser ut som om man utdömer straffen själva och polisen talar man ogärna med. Det har framkommit att han varit utsatt för hot.

Så skriver Omni.
Mordet på rapparen Nils ”Einár” Grönberg kan ha filmats på Facetime, enligt uppgifter till Aftonbladet. Enlig tidningen kan mordet ha varit ett beställningsjobb och efteråt ska mördarna ha fotograferat kroppen som bevis på att jobbet var klart.
Uppgifterna till tidningen gör också gällande att polisen hittat den aktuella telefonen.
Tidningen skriver också att Einár levt med en hotbild mot sig och att detta ska ha förvärrats efter ett knivbråk på en Stockholmskrog tidigare i höst.
Expressen rapporterar att ett hot ska ha skrivits i blod på krogen efter knivdådet. Hotet fick polisen att upprätta en anmälan om stämpling till mord. Ingen är ännu gripen efter mordet. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.