Vänsterpartiet har två vägar att gå nämligen släppa fram Magdalena Andersson eller Ulf Kristersson som statsminister

I veckan meddelade vänsterledaren Nooshi Dadgostar att man kräver nya
förhandlingar för att stödja Magdalena
Andersson som ny statsminister. Det upprepade hon även i går. Jag tycker Vänsterpartiet har två alternativ som Magdalen sa och hon sa att valet står mellan endera att släppa fram mig eller acceptera Ulf Kristersson och då få en högerkonservativ regering, den mest konservativa regering som Sverige någonsin haft. Jag tycker att Magdalena Andersson har prickat rätt för det är ju så släpper hon inte fram Magdalena då går ju budet att bilda regering till Ulf Kristersson. Då måste Dadgostar förhandla med Kristersson i stället och då får vi se vad han bjuder V på. Då finns nog bara en möjlighet att utlysa nyval. Vänsterpartiet beter sig som kommunister i alla tider gjort nämligen att hota.

Så har vi dessutom de norrlandsfientliga Miljöpartiet som inte har insett att det behövs en uppluckring av strandskyddet vilket den borgliga regeringen skulle göra men deras beslut gjorde det ännu mer krångligt att bygga vid stranden. Vi har hur gått om stränder som helst och att förhindra en uppluckring av strandskyddet då ska man inte ha några röster från Norrland. Det är många som sagt att vi röster inte på S för de har släppt Miljöpartiet för långt. Samma sak med skogen där har Norrland redan idag satt av för mycket skog. Ska Sverige vara ett välståndsland ska skogen skötas och avverkas med lika mycket som tillväxten ger. Jag tycker det var helt rätt när man gjorde uppgörelsen med C att man skulle gå med på förändringar i strandskyddet och att stärka äganderätten. Då den har urholkats på grund av att skyddet har tagit överhand. Jag tycker det ser hemskt ut där man inte får avverka och sköta skogen. Skogen är en egendom som ska skötas om i generation efter generation. Däremot tror jag att man en gång i tiden dikade ut för mycket och som en följd sjönk grundvattnet och det har aldrig gått att få det att växa på alla surhål.

2 kommentarer

  1. Nils Andersson

    V har två färger. Att ta ställning till. Rött. Eller blåbrunt. Rött är: Blodet, kärleken, livets färg.
    Blåbrunt: Är egoismen, jagets färg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.