Sverigedemokraterna har en del att göra så deras aktiva har rent mjöl i påsen

Sverigedemokraterna borde rensa i eget bo innan man spyr galla på andra. Nu har man köpt en person som ska göra en vit bok om deras förflutna. Det är helt klart att deras ursprung och de som bildade partiet var nazister. Det kan ingen vitbok tvätta bort. Visst ser man hur Bolund träffade mitt i prick när han i en debatt kallade högeralliansen blåbruna. Som han betedde sig och bröt talarordningen kan inte Bolund inte annat än prickat mitt i prick. Nu är det andra saker som har hänt bland annat har en trotjänare i partiet anmält andra för att de fuskar och satt dit hans namn trots att han inte var på mötet.

Det finns andra som tidigare uteslutits och dessa är ett bevis på vilka människor som sökt sig till partiet och de vill inte ens ha lag och ordning i partiet. Nu har dessutom en av deras tunga personer med uppdrag dömts för sexuellt ofredande. Nu har man även en lokalpolitiker är häktad för att han är misstänkt för ett styckmord. Både moderaterna och Kristdemokraterna att de vill inte ha med dem i en regering samtidigt som de sitter och gör en gemensam budget. Kristersson har sagt det förut att han skulle ta avstånd från SD men när valet var över ändrade han sig och då hoppade både L och C av men Liberalerna vill numera ha med dem att göra. M och KD har tvättat SD rena och för detta har de firat i bubbel. Sverigedemokraterna är ett hot mot det öppna samhället på många sätt de ogillar pressen, de är emot religionsfrihet och senast på landsmötet ville de idag att nämndemän skulle ha uniform. Det känner man igen från ett visst parti under 30 talet.

Däremot har moderaterna inte svarat här i Umeå om de är beredd att styra med SD. Eftersom de inte svarar tolkar jag det som att de vill styra med SD. Avslutningsvis skyller han allt på Socialdemokraterna trots att det är de borgliga partierna som motsatt sig höjning av pensionerna och att det är alliansen som förstört både Arbetslöshetskassan och sjukförsäkringen och mycket annat t välfärdspolitiken som privatiseringar och friskolor och dess vinster

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.