SD visar i sitt media tydligt vart de har sina rötter att filma med drönare

”SD:s kanal Riks programledare har publicerat en video på Twitter över Annika Strandhälls (S) hus. Videon är tagen med drönare.
”Min 12-åriga dotter var ensam hemma och vi lever tack vare dessa högerextremister med en ständig hotbild”, skriver Strandhäll på Twitter.” Skrev Aftonbladet i går i ingressen i en Artikel. Det här visar ju med all tydlighet vart SD har sina rötter. De försöker med alla medel både med journalistik och hot att ”jaga ” de som inte tycker som dem. Det är också typiskt att de ger sig på kvinnor medan de har misstänka styckmördare bland sin förtroendevalda. De använder också mycket personangrepp i sina ageranden som få andra gör men accepterar inte när andra talar om den blåbruna alliansen eller påpekar dess bakgrund av bland annat de som bildade partiet. För mig är det obegripligt hur män kan sympatisera med dem medan kvinnorna är klokare i sitt agerande. Angreppet mot Strandell med drönare visar klart och tydligt att man har som mål att kränka kvinnor.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.