Lita inte på att covidbeviset gör att du inte kan smittas eller bära smitta

Lita inte på covidbevisen mot smitta. Jag har hört flera i går bland annat Centerpartiet att de vill i stället för nya regler för att begränsa smittan. DÅ SÄGER JAG LITA INTE PÅ DESSA COVID BEVIS FÖR DE ÄR INGET ATT LITA PÅ. Nu pratar jag efter egen erfarenhet. Jag blev smittad av Covid till 99% säkerhet på Umåker när V75 på juldagen. Nu i efterhand vet jag fler som blev smittad vid samma tillfälle, 3 med säkerhet och några till som det sagts att de blev smittad där. Det var på resturangen där vi satt tillsammans 5 st men enbart jag av dessa blev smittad. Kan tala om att de flesta som blivit smittade har liksom jag fått tre sprutor och det var en mycket noggrann kontroll vid entrén på vaccinbevisen , så bra som det går att göra. Nu har ju de som kan detta talat om tusentals gånger att vaccin skyddar inte mot smitta endera som mottagare eller bärare så det stämmer till fullo så därför lita inte på vaccinations beviset för jag vet vad jag talar om. Känner också flera personer som fått covid 2 gånger sedan man vaccinerat sig. Det går nog att lite mindre på vaccinpasset som skydd sedan viruset omikron kom som smyger sig förbi antikroppar

Därmed blir jag alltid förvånad över besöksnäringens reaktioner när det kommer restriktioner. Är man så illa påläst att man inte vet att vi lever i en pandemi. Dessutom tycker jag TV 4 och deras redaktioner motarbetar de regler för de hittar alltid folk som är emot restriktioner eller mot Folhälsomyndigheten. Men nu har bland annat deras egna programledare inför cancergalan drabbats av covid. Jag under om företaget har haft någon smittspridning på företaget. TV4 är dock inte ensam med sitt agerande. Däremot måste jag fråga mig om det har varit bättre för Visitas om man gjort en total nedstängning av samhället eftersom de bara gnäller. Vi de i stället att allt ska vara fritt utan restriktioner och vi ska ha ett samhälle där man låter tåget gå och att svensk sjukvård ska kapsejsa som är alternativet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.