Jag tycker man bör införa långlopps tävlingarna på OS

Dags att införa långlopp på det olympiska programmet både för damer och herrar. Jag tycker också det är bra TV att följa när det är gemensam start. Men det var också bra med ett lopp med individuell start. Det är minst lika mycket skidåkning som i sprintarna där man har både klassisk åkning och skate. Långloppen tycker jag borde köras som de nuvarande loppen. Det är ju en stor sport även nere i Mellaneuropa. Trots att det är lag i längdloppscirkusen så kan man köra det men nationer. Nuvarande långloppstävlingar sänds i TV så varför inte öppna upp OS i skidåkning med fler grenar. Tittar man på sommar OS är det säkert 3 gånger så många distanser som på vinter OS och simningen har ochså många olika grenar. Jag tycker att om skidförbunden enas så skulle man kunna utöka nästa vinter-OS med vad som kallas långloppscirkus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.