Moderaterna har blivit gnälliga och skyller allt på Socialdemokraterna inte minst i Region Stockholm. Där har man styrt länge

Moderaterna har blivit ett parti av gnällspikar. Värst av alla är regionrådet i Stockholm Svenonius. Hon har nyss haft in ett debattartikel där hon skyller allt på regeringen. I den artikeln klagar hon på inkomst och kostnadsutjämningen och gör att för mycket pengar omfördelas till andra delar av landet. De allra flesta i hela landet tycker att det omfördelas för lite och det syns ju tydligt och klart när man ser vilket ekonomiskt resultat region Stockholm får och de flesta kommunerna inom region Stockholm har mycket låg skatt och betydligt bättre sätt. Moderaterna är inne på det 12:e året som styrt och allt är Socialdemokraternas fel. Det går tyngre enligt oppinionsundersökningarna men det får de väl skylla på socialdemokraterna.

Region Stockholm har sjukvårdsansvaret och där har man lagt pengar på hög och det är äldreboenden som fått lida. Vi har följt i media hur BB,s verksamhet har tappat förtroende hos verksamheten och barnmorskor har slutat. Moderaterna när det fulla ansvaret för sjukvården i Storstockholm så allt som är illa skött inklusive pandemin rår moderaterna bära ansvaret för tillsammans med övriga allianspartier liksom Miljöpartiet. Stockholm har gott om resurser men de skyller allt på socialdemokraterna som gängbrottsligheten och det lokala vägnätet som är ett regionalt och lokalt ansvar. När det gäller alla privatiseringar som gjorts med marknadstänkandet har varit mer eller mindre misslyckat. Jag tycker att Moderaterna borde skämmas för det man gjort i Stockholm.

2 kommentarer

  1. Eva-Lotta Hansen

    Se till att rösta bort Svenonius i Stockholm till hösten. Lägg ner lite jobb och få in Aida Hazialic i stället. Det är ju inte samma parti men Aida är en väldigt kompetent person som skulle klara Irene Svenonius jobb med en klackspark.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag håller med dig till fullo. Stockholmarna är värda ett styre som inte bara skyller i från sig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.