Tror aldrig ryssarna fattar annat än att de besegras med bomber och kulor

Man kan verkligen fundera över vad Ryssland kommer att ställa till med i Ukraina. Man ska inte längre vara förvånad över något som de gör eftersom de ger fullständig fasen i de lagar som gäller för ett krig och som de själva varit med och fattat beslut om. Putin och hans anhang har ju beslutar sig att upprätta ett nytt Tsarvälde eller Sovjet. Ryssland har ju tidigare varit herre över delar av Sverige men även Finland och Sverige har ju även varit en stormakt.

Målet nu ser ut att vara att döda så många civila som möjligt och skjuta sönder allt som sjukhus skolor och bostäder och försörjning som el vatten och övrig infrastruktur. De till och med har intagit det havererade kärnkraftverket Tjernobyl utan respekt för spridning av radioaktiva ämnen. De har även beskjutit Ukrainas största kärnkraftverk. Man ser ut att i stället för att bomba med kärnvapen försöka sabotera och förstöra kärnkraftverken och den vägen sprida död och förintelse på befolkningen. Ju sämre det går i kriget ju mer desperata kan ryssarna bli.

Tyvärr så gjorde Biden lite konstiga uttalanden i går som fått Vita Huset tvingade gå ut och rätta till. Det ger inte förtroende. Ukraina blir nog en ruinhög och speciell Mariupol som ligger i ett område som skulle vara ett intresseområde för ryssarna mot Svarta havet. Där svälter nu lokalbefolkningen ihjäl och de där även på brist på vatten och torkar ihjäl. Barnen plågas överallt där ryssarna drar fram. Den grymhet som ryssarna visar mot civilbefolkningen saknar motstycke och liknar det sätt som Hitler gjorde.

Jag har full förståelse när man ser ryssarnas framfart att presidenten efterlyser stöd av flygplan och luftvärn för att kunna stå emot de ryska angreppen och även bomba deras konvojer och försörjningslinje. Det är självklart helt omöjligt att stå emot den ryska armén och flygvapen enbart med lättare vapen och granatgevär eller vad de nu heter som Sverige levererat. Det finns ju en massa ryska migplan uppställda i Polen som de önskar. Det kan inte var rimligt att bara sitta på läktaren och se på när Putin håller på att utrota det Ukrainska folket och utrota en demokrati som uppstått efter kommunismens fall som skedde utan strid i alla fall i de flesta före detta lydstaterna under Sovjet, länder som förutom Baltstaterna även flera Natoländer Polen, Ungern, Rumänien, Tjeckien med flera. Putin har gått för långt och måste tryckas ned ordentligt och orsaken är enkel att Rysslands storhetsvansinne går inte att bryta på annat sätt. Diktaturer går inte omvandla på annat sätt. Det är ett högt pris men enda sättet är att Ryssland lider militära nederlag. Stoppa den Ryska revolutionen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.