Ryssland gör vad som helst i detta krig och nu har de lag ut minor i Svarta Havet

Jag tror Ryssland blir bara mer och mer desperata och de har till och med börjat lägga ut minor i Svarta havet. Då borde man skjuta ned och sänka deras båtar. De är också riktigt desperata och i bland kommer det signaler om vapenvila högpresterande att folk ska kunna lämna ruinerna. Det kommer Ryssland aldrig att göra och de kommer heller aldrig att gå med på någon fredsuppgörelse. Han är för stor i korken och han ska ha en total kapitulation av Ukraina tror jag. Allt annat blir ju för Putin ett nederlag och det kommer han aldrig att erkänna. Jag tycker ryssarna har visat att de är ingen militär stormakt och har Ukraina haft flyg och luftvärn har Ukraina tvingat hem ryssarna om han inte kommer att använda biologisk krigföring eller kärnvapen. De soldater som varit i Tjernobyl har åkt hem i bussar för de har fått smitta av kärnavfallets

Så här skriver Omni om minorna i svarta havet.
Ukraina anklagar Ryssland för att placera ut minor i Svarta havet, och turkiska och rumänska dykare har behövt desarmera flera av dem. Det skriver Reuters.
Svarta havet utgör en viktig handelsrutt för spannmål och olja, och används utöver Ukraina och Ryssland av Bulgarien, Rumänien, Georgien och Turkiet. Det ukrainska utrikesdepartementet säger att minorna utgör ett hot för såväl människor som för handeln.
Ryssland tog kontroll över handelsrutten när de inledde sin invasion den 24 februari.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.