I kväll hedras Kjell Sundström men jag tror på förlust

Så var det dags för fjärde finalmatchen mellan Löven och HV71. Det är lite speciellt förutom själva matchen i kväll och det är att en av de riktigt stora publikfavoriterna genom tiderna ska hedras i kväll efter att han dog. Det är ingen mindre än Kjell Sundström ”Garrincha” som han kallades. Tyvärr torde det inte vara max halva publiken som fått se honom spela. Man har också säkert valt någon som kan prata om honom. Vi kände dessutom varandra mycket väl som personer och visst är han saknad men i gott minne. Tur att detta nu kan ske inför utsålda hus.

Björklöven kan ändå få spela med Rahimi i kväll för att blev inte dömd för sitt slagskott efter finalen och detta visar också att domarna hade fel och det blev rätt för de repriser jag sett har det varit ett justitsiemord om han fällts. Tyvärr får han dock spela som skulle ha fått en avstängning nämligen som gjorde ett fult överfall på en av våra backar. Jag tror dock inte Löven vinner i kväll då man trots att Rahimi spelar inte har tillräckligt bra backuppsättning . Det kan till och med vara säsongens sista hemmamatch

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.