Nu måste Björklöven jobba hårt för sätta ihop ett lag som kan gå upp till SHL

Det blir inget SHL för Björklöven nästa säsong vilket bland annat domarna kraftigt bidrog till. Men det är fel för den om det skulle ha blivit ett Norrlands lag. Nu håller många klubbar på att se om sitt hus och det ser ut att drabba Björklöven än så att det är spelare som aviserat att de lämnar laget och det är många som inte har något kontrakt. Det är spelare som deklarerat att de gärna spelar för klubben både Fd Lövenspelare och de som spelat i år. Weigel kommer gärna tiillbaka från AIK som han tillhört och har öppet kritiserat deras sportsliga läge men dit ryktas William Eriksson. Ottosson han åker öster ut till Finland och laget som blev två i finska ligan. Backen Lindgren han åker till andra sunda Atlanten och Kalle Johansson sägs åka till allsvenska nykomligen Östersund.

Jag hoppas självklart att även Kenttä jobbar med förstärkning. Har tycker och hoppas jag att Rahimi blir kvar. Vainio som fick ett förlängning av kontraktet han ser ut att vara skadebenägen har inte spelat många matcher. Adam Plant har även kontrakt nästa säsong men kan han verkligen spela mer på grund av alla fula och felaktiga huvudtacklingar han råkat ut för men som domarna inte beivrade. Jag hoppas att Rahimi spelar en säsong till för han var outständing i försvaret. Jag hoppas att det blir förstärkningar på backsidan och att flera av transatlanterna stannar. Det blev inte tredje gången gillt i årets kval men det var nära. De två tidigare åren satte dock covid käppar i hjulet men det gäller att sätta ihop ett lag som kan gå upp även om alla tror att det blir Djurgården som kommer tillbaka. Det är inte jag säker på. Jobba på och jobba snabbt ihop ett nytt lag och det borde finnas några intressanta spelare från KHL

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.