Det finns tecken på att Ryssland lånat in bombtillverkare från Syrien som tillverkar tunnbomber

Jag känner en sådan olust mot Ryssarna att det går inte att beskriva med ord. Nu menar jag inte ryska folket i gemene man utan den ledning det stackars folk får utstå med KGB agenten Putin i spetsen som måste gilla att skicka ut unga rysk män för att anfalla Ukraina. Vad är det som driver en ledare till att börja kriga mot Ukraina och han har säkert sett till att tiotusentals ryssar har dött i striderna. Han diktatorn Putin verkar inte ha en hjärna som funkar då han inte insett att det var folket i länderna och lydstaterna som var trött på kommunismen och därför lämnade Sovjet. Han ljuger för det egna folk om hur kriget går och även tror att han har någon bestämmande rätt över Sverige och Finland. Han hotar med världskrig och att använda atombomber vilket visar vilken person Putin är. Nu tror man även att han kommer att använda kemiska vapen då han lånat ett 50 bomb tekniker från Syrien. I en artikel från Omni som visar vad dessa bombtekniker kan göra lägger jag ut hör.

” Över 50 syriska bombtekniker som är experter på att tillverka råa sprängämnen och så kallade tunnbomber uppges vara på plats i Ukraina för att strida på den ryska sidan. Det uppger europeiska underrättelsekällor för The Guardian.
Underrättelseofficerare i både USA och Europa ser de syriska bombexperternas närvaro som ett tecken på att Ryssland kan förbereda sig på att använda kemiska vapen i Ukraina.
Tunnbomberna som syrierna uppges vara experter på är en slags sprängladdning som byggs i oljefat som sedan släpps från helikoptrar. Under kriget i Syrien anklagades regimen flera gånger för att ha fyllt dess sprängladdningar med klor”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.