USA inget land för frihet där kvinnors rätt kan jämföras med talibanernas Afghanistan

USA inget land för kvinnors frihet utan det styrs av den extrema kristna högern i USA på grund av utseendet av domarna i högsta domstolen. Det är den kristna högern som nu tagit i från de amerikanska kvinnorna rätten till abort. Den som är boven är en person som själv inte följer några lagar den tidigare presidenten Donald Trump. Domstolen borde egentligen inte ha något att göra om en kvinna vill göra abort och hur kan en högsta domstol ha med det att göra. Det har ju inte skett något brott av kvinnan utan det är att den kristna högern tycker det är fel utifrån kristna värderingar. USA är nu på väg att införe en lögnares dröm om att få vara en diktator som som styr helt över folk vi en domstol. Jag tycker det som nu hänt visar att USA har ingen frihet för kvinnorna i USA. En demokrati som inte ger frihet för människorna är ingen demokrati. De har sjunkit till Sanna nivå som talibanerna i Afghanistan när det gäller kvinnorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.