Vilket svinaktigt beteende av en riksdagsman för Sverigedemokraterna

Vad har man egentligen för människor i Sverigedemokraterna i Risdagen. Jag tycker det här visar att man inte har koll på vilka man sätter på sin valsedel. Det här rör sig om en man med tunga uppdrag som filmat sitt kön och sedan skickat det till kvinnor. Den har också bosattas på sociala medier.

Så här skriver Omni detta
På sociala medier sprids just nu en video på en man som filmar sitt kön. Enligt uppgifter till sajten Nyheter Idag är det en riksdagsledamot för Sverigedemokraterna med flera tunga uppdrag som har spelat in filmen och oönskat skickat den till flera kvinnor.
Filmen är inspelad i ett kontor i riksdagshuset, enligt uppgifter till både Nyheter Idag och Expressen.
Sverigedemokraternas presschef Oskar Cavalli-Björkman säger till flera medier att partiet tagit del av filmen, att fallet ska redas ut och polisanmälas om det skickats oönskat till någon.
”Enligt de uppgifter som kommit oss till dels så rör sig detta om ett mycket olämpligt beteende som vi tar på stort allvar. Vi kommer att tala med riksdagsledamoten och reda ut vad det är som har hänt”, skriver Cavalli-Björkman i ett mejl till Aftonbladet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.