Björklöven vann säsongens första match borta mot Vasa Sport en fjäder i hatten

Så var Björklövens första match för den här säsongen klar. Den spelades i Vasa mot Vasa sport som numera spelar i högsta ligan. Vasa sport spelar sedan länge i den finska högsta ligan sedan Jokerit gick ill KHL. Kom ihåg att Finland är en bra hockey nation. Nu blev det seger för Björklöven efter förlängning. Jag tycker utan att ha sett matchen att det var en bra prestation. Har inte heller sett något bra referat eller sammanställning av matchen. I morgon spelas det en returmatch här i Umeå och då kommer jag självklart att vara där. Matchen startar Kl 15:00 så jag hinner dit efter att vi haft vår valupptakt på Renmarksesplanaden med börja 11:00. Ni kan besöka oss där och sedan går vill Winpos arena. Jag tror på att idrotten är en hälsosam verksamhet för att minska brottsligheten vilket Aftonbladet skrivit om idag. Vi ses på vår valupptakt på Renmarkstorget och på ishallen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.