Det är ett system fel när vi producerar billig el men måste exportera och vi får betala höga priser. Sätt stopp nu

Vi exporterar nu nästa all vår kärnkraft som vi producerar.

Det är svårt att förstå varför man ska tvingas exportera el som då trissar upp priserna för elen här hemma så att skattebetalarna ska subventionera hushållen och företagen. Jag har startat upp en grupp här på Facebook som heter ”Varför bygga ut kärnkraften när vi inte får behålla elen”. Alla som vill får självklart bli medlem i den gruppen. Det är ett ruttet system när man inte först av allt ska ta hänsyn till att försörja det svenska folket och de svenska företagen och elen är har en sådan stor betydelse för vårt lands försörjning och möjlighet att överleva att de är inget som är lämpligt för en Europeisk marknad utan vi bygger och producerar för vårt lands eget behov. Det här måste man göra något åt NU och inte om 15 år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.