Ryssarna och Ryssland består av oerhört många lustmördare visar kriget i Ukraina och de som mördas på hemmaplan

Man får svårt att fatta hur ryssarna som invaderat i Ukraina har det i huvudet. Det måste vara ett mycket stort och allvarligt fel. Jag tycker gott och väl att efter allt som nu avslöjats att namnet på ryssarna måste vara att de är lustmördare. Hur många som
mördats går nog inte att veta ännu och svaret kommer inte förrän man återerövrat alla ockuperade områden. Det är helt klart att den brutalitet som ryssarna använt och hur man torterat krigsfångar går inte att beskriva för det är så våldsamt att det finns inte ord. Det är klart sedan mycket länge att man följer inte de internationella lagar som reglerar vad man inte får göra under krig. Hur många brott som helst men hur får man de ytterst ansvariga ställd inför rätta för krigsbrott törs väl ingen ens spekulera i. När man vet hur ryssarna behandlar och fängslar och mördar folk som inte gör som Putin vill då får man direkt se att Ryssland saknar varje spår av etikett. Jag lägger i den här bloggen ut två artiklar från Omni om vad man hittat i spåren efter Rysslands ockupation och Putin har själv varit i Samarkand och träffat ledare från både Kina och Inden och Indiens President har efterlyst fredsiniativ men utan större framgång. Här kommer tre artiklar som visar de ryska lustmördarna och Indiens premiärministers oro

Arbetet med att gräva upp och undersöka de hundratals massgravar som hittats i Izium fortsätter. Journalister på plats vittnar om spår av tortyr, och en fruktansvärd lukt som fyller luften.
SVT:s Elin Jönsson säger att det är ”fruktansvärt” att vara omgiven av massgravar så långt ögat kan se.
– Det är nästan svårt att hitta orden för att beskriva det här, säger hon.
Sky News Debora Haynes beskriver den fruktansvärda lukt av död som sprider sig, och pekar ut att många av korsen som markerar gravarna är märkta med nummer istället för namn.
AFP:s reportrar på plats vittnar om att vissa av kropparna som grävs upp har bakbundna händer.

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj jämför massgravarna i Izium med vad som tidigare rapporterats från Butja och Mariupol, uppger AP. Allvaret förstärks av att flera av de ukrainska offren uppges bära tecken på att ha utsatts för tortyr.
– Ryssland lämnar död efter sig överallt och måste hållas ansvarigt, sa Zelenskyj i ett tal i natt.
Han ser massgravarna som det senaste i raden av ryska krigsbrott.
– Vi vill att världen ska veta vad som verkligen händer och vad den ryska ockupationen lett till.
Massgravarna har hittats i en granskog i utkanten av den nyligen befriade ukrainska staden Izium. Gravarna är markerade med enkla träkors.

Indiens premiärminister, Narendra Modi, vände sig i dag mot Rysslands president Putin, och uppmanade denne att nå ett slut på kriget i Ukraina.
– Krig hör inte hemma i dagens era och jag har pratat med dig om detta många gånger över telefon, sa Modi, enligt Financial Times.
Putin svarade Modi att han strävar efter att avsluta kriget ”så fort som möjligt”. I ett tal senare under dagen, verkar Putin emellertid ha ändrat sig. Åtminstone sa han då att målsättningen med invasionen i Ukraina står fast.
– Vår offensiv i Donbas upphör inte. Den fortgår i långsam hastighet. Den ryska armén ockuperar fler och fler territorier, sa Putin.
Under stormötet i Samarkand där flera världsledare i Asien träffats, la Putin också skulden för det som sker i kriget på Ukraina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.