Dålig luft fortfarande i Umeå centrum det beror på att man inte straffar alla lastbilar som inte har rätt att köra där

Luften är fortfarande inte bra i Umeå Centrum. Det förvånar mig inte ett enda dugg då ingen bryr som om de regler som gäller för tung trafik. Redan för mer än 8-9 år sedan satte vi ju ett förbud för genomfart efter både E12 och efter gamla E4 nuvarande en länsväg för de allra flesta typerna av lastbilar. Jag hörde ett reportagen från P4 Västerbotten men ingen av de som radion pratade med verkar veta om att det är ingen genomfart längre för tung trafik om man kommer norrifrån utanverk ska köra E4 över Kolbäcksbron och lika Dan är det för lastbilarna som kommer efter E12 de ska inte köra genom centrala stan. Tyvärr är det ingen kontroll alls för den myndighet som har ansvaret nämligen polisen. Polisen kontrollerar mycket i trafiken men inte detta. Hårdare straff för de som bryter mot trafikreglerna är på sin plats när straffen för andra brott skärpts hela tiden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.