Björklöven tar emot Vita Hästen hemma med start Kl 19:00

I kväll har Björklöven sin andra match i ishockeyallsvenskan och även den här hemma i Umeå. När jag skriver detta har ingen laguppställning blivit känd men tror inte det blir stora förändringar gentemot senare. Möjligen lite förändringar intern i femmorna. Jag tycker Björklöven var det bättre laget men det gäller också att sätta målchanserna och att hitta av målet och jobba hårt för att ta returerna. De här domarna som dömde senast borde inte få döma en ishockey match med så många felaktiga domslut de gjorde och till råga på allt anmälde de Charles-David Beaudoin som åläggs straff för illegal equipment i matchen mot BIK Karlskoga, detta efter att han enligt disciplinnämnden inte använt halsskydd. Straffet blir 5000 kronor i böter.Men själv förnekade han detta och sa att han bar halsskydd. Då dömer man på en videosnutt utan att ha kollat upp om han bar halskydd eller inte. Man dömer i ishockey utan att veta ett dugg. Svensk ishockey blir som i Ryssland som en diktator. Han spelar dock i kväll om jag fattar domen rätt.

Om vi går tillbaka till dagens match så är det klart att Rahimi blir kapten tills vidare. Det tycker jag är ett bra val och en spelare som hela tiden tänker på laget. Dagens match är mot Vita Hästen och spelas här hemma. Jag ska idag undvika att komma med något tips om resultatet, då min tippning på bloggen inte varit full av fullträffar. Däremot tycker jag att försäsongen gav hopp inför säsongen och även den första matchen som man borde ha vunnit och 1 mål på 30 skott är inte riktigt godkänt. I förra omgången gick 4 matcher till förlängning och överraskningen för mig var att Östersund vann hemma på straffar mot Södertälje.
Med den laguppställning som presenterats borde man vinna kvällens match. Det kan även bero på domareparet för generellt tycker jag att de allra flesta har ett ont öga till Björklöven

Kvällens lag Löven enligt VK.se

Björklövens lag:
Målvakter: Joona Voutilainen (Alex D’Orio)

Förstafemman: Daniel Rahimi – Linus Cronholm – Joel Mustonen – Fredric Weigel – Scott Pooley.

Andrafemman: Jacob Andersson – Charles David-Beaudoin – Alexander Wiklund – Carl Holmner-Härgestam – Gustav Possler.

Tredjefemman: Mattias Nörstebö – Kim Johansson – Christopher Bengtsson – Jacob Olofsson – Alex Hutchings.

Fjärdelinan: Nick Schilkey – Gerry Fitzgerald – Maxime Fortier
Extraback: Veeti Vainio.
Extraspelare: Elliot Ekefjärd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.