Detta falska Ryssland som inför hot tvingat folk att rösta som Putin vill är en äkta diktaturstat

Ryska folkomröstningar är faktisk riktigt löjliga. Det finns hur många bevis som helst att folk tvingats att rösta på att man vill tillhöra Ryssland. Men de har utropat en seger i de ockuperade områden men självklart har man tänkt använda det till något och att områdena numera är en del av Ryssland. Det finns nog inget land som stöttar detta och det följer inga som helst regler. Det är märkligt att Putin de tror att världens länder skulle tro på detta våldsamma röstförfarande. Ukraina de kommer självklart fortsätta att befria områdena och ryssarna utbildar fler soldater och om det förhoppningsvis ger Ukraina framgångar finns det säkert en stor risk att Ryssland kommer att använda kärnvapen som de lovat. Vi har nog en mycket orolig tid framför oss.er

Så här beskriver Omni det som ryssarna kallar en befrielse och en seger. Ryssland har utropat seger i alla fyra folkomröstningar som hållits i östra Ukraina. Men Volodymyr Zelenskyj, Ukrainas president, ogiltigförklarar resultatet, enligt AFP.
– Inför hela världen har Ryssland genomfört en total fars som de kallar ”omröstning” på ockuperad mark i Ukraina, sa han i ett tal till FN på tisdagskvällen.
– Folk har tvingats att fylla i några papper framför tv-kamerorna och framför mynningar av maskingevär, fortsatte han.
Han menar att de redovisade valresultaten inte är förankrade i verkligheten utan snarare var bestämda på förhand. Samtidigt lovade han, enligt Reuters, att motoffensiven kommer fortsätta och de regioner som Ryssland invaderat kommer befrias.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.