Björklöven skåpade ut MoDo men deras hejarklack har inget på en hockeymatch att göra så länge de har personer som tänder bengaler på matcherna

Björklöven skåpade ut MoDo ordentligt och vann hur enkelt som helst i går. Jag tycker hela laget ska ha beröm för att segern var inget annat än en bra laginsats även om jag tycker Possler som alltid gör bra matcher speciellt i box play. Har de spelat så här har man vunnit alla matcher och jag fattar inte dessa bottennapp som det varit tidigare i denna säsong men nu glömmer vi det efter gårdagens match och ser fram emot samma energi i kommande matcher. Det var ett riktigt nöje att se på hockey i går

Men det är något i gårdagens match som jag hatar nämligen MoDo klackens agerande att tända på en bengal. Nu blev det inget avbrott i spelet men en man med sitt barn lämnade aren på grund av den rök som uppstod. Däremot vet man inte om MoDo klacken straffades på något sätt eller någon som tillhörde klacken och orakade det som hänt i klacken. Vad är det för vits att skicka ut en som tillhör klacken om man inte vet som fört in och tänt på bengalen
Sluta dalta med dessa sabotörer och släpp inte in någon som eldar bengaler i en ishall. Släpp inte in en enda en tills mån fångat in förövaren och släpp inte in någon för det är så dåligt gjort och de som sett någon som agerat men stäng av alla.Det är andra gången i år som MoDos klack orsakar att Umeå arenafår skicka ut MoDos klack för att ha eldat bengaler. Är det några enda i MoDo klacken som tycker om de som gör detta. Björklöven borde stänga ute en klack som i två matcher i rad eldar bengaler. Visst borde någon i klacken sett vem som tönt på och talat om detta så personen stängs av för resten av säsongen. Förbundet och föreningarna borde sätta hårt mot hårt för de som saboterar ishockeymatcher och det här visar också att de visiteringar som sker inte fångar de som bär på sig bengaler. De gömmer dem troligen där man inte klämmer på kroppen. Sluta dalta med de som saboterar ishockeymatcher

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.